fbpx

De allerlekkerste Soft Serve waar je voor omfietst!

 

 Al jaren zijn we gefascineerd door “Soft Serve”, ook wel softijs genoemd.

Waarom? Omdat we gewoon denken dat het ultra mega veel lekkerder kan!

Hoe? We zijn nu eenmaal een ster in dingen bevriezen! Door het gebruiken van de beste ingrediënten en die smaakvol en in de goede verhoudingen samen te brengen krijg je een top ijsje!

Wanneer? Dit seizoen te proeven bij Crusio! En wie weet nog bij heel veel andere plekken! 

CRUSIO-SOFTIJSJE2021

Even een stukje geschiedenis
Hoe is soft serve ijs eigenlijk ontdekt? En hoe lang is dat geleden?

Tom Carvel was in 1934 onderweg met een mooie ijswagen toen hij een platte band kreeg. Balen natuurlijk, vooral met een joekel van een voorraad ijs aan boord. Hij besloot op de plek waar hij stukken kreeg het ijs te gaan verkopen en ontdekte daar dat mensen het super lekker vonden. Een jaar later stond er precies op die plek een soft ijs verkoop plek met een machine die het ijs precies op de zelfde softe structuur en temperatuur maakte. The rest is history.

Even terug naar Crusio's softies

Lijkt ons geweldig om overal ook lekkere softijsjes te kunnen scoren! Want die plekken zijn schaars!  Vers, vegan als je wil, met een super softe smooth structuur!

En dan op een eigentijdse manier uitgeserveerd, daar wordt iedereen toch een beetje softer van van binnen!?

Lijkt het je wat om dit te verkopen? Stuur even een bericht naar onze ijsmaker Coen (0645032650), kunnen we meteen even koffie drinken en de details bespreken over lekker ijs, leveringsvoorwaarden, machines en noem maar op!