fbpx

 Wij zijn ijsmakers. En dat doen we al sinds 1915! De vierde generatie ijsmakers staat inmiddels aan het ijsroer en we maken niet enkel ambachtelijk ijs voor onze eigen vitrine maar inmiddels voor de hele regio. Grappig weetje is dat ons ijsbedrijf de oudste van Nederland is! Ons ijs niet hoor 😉 dat maken we iedere dag vers! 

 Dat lekkere, handgedraaide ijs kan natuurlijk geen geheim blijven dus kan je op de mooiste en lekkerste plekken van Crusio IJs genieten. Voorbeelden met wie we samen werken? Check even deze link!

 

We leveren aan ijssalons, restaurants, delicatesse winkels, benzinepompen en instellingen onder ons eigen merk Crusio IJs maar ook private label.

 

Niet alleen het ijs draaien voor je maar ook komen we met puike adviezen. Want na meer dan 100 jaar hebben we best lekker veel geleerd en hier en daar een foutje gemaakt waar we van geleerd hebben. Hoef jij die niet meer te maken, wel delen we graag al die ervaringen! Waar je aan kunt denken is bijvoorbeeld hoe bewaar je ijs, upselling om lekker veel centjes te verdienen aan ijs, efficiëntie training, hoe maak je een lekkere ijskaart, welke smaken zijn echte hardlopers in welk seizoen van het jaar en hoe ga je om met dingen zoals allergieën e.d.

 

Heb je interesse in Crusio IJs en ben je benieuwd wat de ijsmakers voor jou zouden kunnen draaien? Stuur ons een berichtje, vinden we leuk! Ben je meer van bellen of appen? Dan bel je Coen Crusio, onze ijsmaker op 06-45032650!