Crusio's verhaal

We zijn oud. De oudste van het land zelfs. Want al sinds 1915 maken we IJs. Of er veel gebeurd is in die tijd? Zeker…Maar eigenlijk veranderde er weinig. Iedereen is nog altijd dol op IJs. En goed IJs, dat is IJs zonder fratsen. Voor ons familierecept gebruiken we daarom de puurste en lekkerste ingrediënten die we kunnen vinden. Wat we niet kunnen uitspreken, belandt niet in ons ijs.

We houden het goed en simpel.

Tijdloos.

Al ruim 100 jaar.

SINDS 1915

Bij de ijsplekken van Crusio kun je in de zomermaanden elke dag van de week genieten van het lekkerste IJs! In onze open IJskeuken in het hartje van Bergen op Zoom maken we een wisselend assortiment van meer dan meer dan 100, maar nog steeds bereid naar traditioneel familierecept. Sinds 1915 dus. Want zó lang wordt Crusio-IJs al in Bergen op Zoom gemaakt. In dat jaar startte Willem Crusio met IJswagentjes, gevuld met alléén vanille-IJs, vanuit een IJsfabriekje aan de Weverskat. Meer dan een eeuw later wordt daar nog steeds IJs gemaakt, inmiddels door alweer de 4e generatie Crusio. Gewoon lekker voor op een hoorntje, maar ook in een IJspot of op locatie. Inmiddels leveren we ijs door heel Nederland!

We zien je snel bij

Crusio!

Niets missen?
Volg ons via @CrusioIJsmakers

Altijd op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief