fbpx

We zijn oud. De oudste van het land zelfs. Want al sinds 1915 maken we IJs. Of er veel gebeurd is in die tijd? Zeker…Maar eigenlijk veranderde er weinig. Iedereen is nog altijd dol op IJs. En goed IJs, dat is IJs zonder fratsen. Voor ons geheime familierecept gebruiken we daarom de puurste en lekkerste ingrediënten die we kunnen vinden. Wat we niet kunnen uitspreken, belandt niet in onze smaken.

                      We houden het goed en simpel.

                       Tijdloos.

                         Al ruim 100 jaar.

 

 

        SINDS 1915

Bij IJssalon Crusio in het hartje van Bergen op Zoom kun je in de zomermaanden elke dag van de week genieten van het lekkerste IJs! In onze open IJskeuken maken we een wisselend assortiment van meer dan 80 smaken, maar nog steeds bereid naar traditioneel familierecept. Sinds 1915 dus. Want zó lang wordt Crusio-IJs al in Bergen op Zoom gemaakt. In dat jaar startte Willem Crusio met IJswagentjes, gevuld met alléén vanille-IJs, vanuit een IJsfabriekje aan de Weverskat. Twee van zijn kinderen openden daarna ieder een IJssalon aan de Wouwsestraat.

Meer dan een eeuw later wordt daar nog steeds IJs gemaakt, inmiddels door alweer de 4e generatie Crusio. Gewoon lekker voor op een hoorntje, maar ook in een IJspot of op locatie. Inmiddels leveren we ijs door heel Nederland!

CRUSIO IN DE MEDIA

Slide 1
"De zomer van... Coen Crusio en zijn IJsmeisjes."

BN De Stem, 2011

Slide 2
"Crusio is toch een beetje van iedereen."

BN De Stem, 2015

Slide 1
#IJsjes

Telegraaf, 2016

Slide 3
"Crusio: IJsmakers sinds 1915"

De Waterschans 3, 2015

Slide 1
"Een spannende vakantie in eigen land, het kan echt."

Metro Lifestyle

Slide 3
"IJsje met Coen en Kiona."

KHN Magazine, 2016

Slide 1
"Het is altijd Crusio weer!"

Dichterbij, 2011

Slide 3
"IJssalon Crusio houdt na 102 jaar eerste 'winterslaap'."

BN De Stem

previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow