CRUSIO’S IJSPUNTEN

De keuken en de enige echte Crusio staat in Bergen op Zoom. Daar staat ‘ie al 106 jaar en is dus zowaar een echt begrip daar in de buurt! Maar lekker IJs kan niet geheim blijven. Dus Crusio IJs was in ons 106e IJsseizoen door het hele land te proeven. Van Wouw tot Hoogerheide, van Den Haag tot Den Bosch, zelfs in Rotterdam en op het Zeeuwse eiland Tholen! Nu ons IJsseizoen voorbij is zijn onze IJspunten, net als onze IJsbeer, ook in winterslaap. Maar… houd onze socials goed in de gaten, want bij mooi weer poppen we komend seizoen gewoon weer even op!

 

Volg @crusioijsmakers op Instagram en Facebook en blijf op de hoogte van de laatste updates over Crusio’s IJspunten en wanneer en waar we oppoppen!

 

Volg @ijssaloncrusio op Instagram en Facebook en blijf op de hoogte van de laatste updates over de IJssalon en wanneer en waar we oppoppen!

 

Volg @crusioindewijk op Instagram en Facebook en blik eens terug op alle mooie plekken waar Johan de IJscoman dit seizoen heeft rondgereden met de lekkerste IJsjes!

 

Interesse om volgend IJsseizoen een Crusio IJspunt te worden? Stuur Coen Crusio de IJsmaker maar even een bericht of bel op 0645032650, vindt hij leuk!