fbpx

CRUSIO’S IJSPUNTEN

De keuken en de enige echte Crusio staat in Bergen op Zoom. Daar staat ‘ie al 107 jaar en is dus zowaar een echt begrip daar in de buurt! Maar lekker IJs kan niet geheim blijven, en dus is Crusio IJs door het hele land te proeven. Van Wouw tot Hoogerheide, van Den Haag tot Den Bosch, zelfs in Rotterdam en op het Zeeuwse eiland Tholen! Nu ons IJsseizoen voorbij is zijn veel van die onze IJspunten, net als onze IJsbeer, ook in winterslaap. Maar… houd onze socials goed in de gaten, want bij mooi weer poppen we komend seizoen gewoon weer even op!

 

Volg @crusioijsmakers op Instagram en Facebook en blijf op de hoogte van de laatste updates over Crusio IJsmakers in heel Nederland!

 

Volg @ijssaloncrusio op Instagram en Facebook en blijf op de hoogte van de laatste updates over onze IJssalon Crusio in Bergen op Zoom!

 

Volg @crusioindewijk op Instagram en Facebook en blik eens terug op alle mooie plekken waar Johan de IJscoman dit seizoen heeft rondgereden met de lekkerste IJsjes!

 

Interesse om volgend IJsseizoen een Crusio IJspunt te worden? Stuur Coen Crusio de IJsmaker maar even een bericht of bel op 0645032650, vindt hij leuk!