23 februari 2017

Crusio ijs breidt uit!

Al meer dan 100 jaar is Crusio ijs te koop in Bergen op Zoom. In onze ijssalon midden in het centrum van Bergen op Zoom staan we voor u klaar. Maar daarnaast hebben we nu ook andere locaties waar je kan genieten van Crusio Ijs: In Tholen aan de haven bij Brasserie Kaeswienkeltje, in Hoogerheide bij de Pastorij, bij Franken Fruit in Bergen op Zoom én bij Mijn Keuken in Wouw!

Crusio in de wijk

Wie weet het nog? Dat Crusio door de wijken trok met ijswagen en fietsen? Met vers gedraaid ( toen nog enkel) vanille ijs en waar de jongens en meisjes achter de bel aan rende voor een puntje van Crusio! Oude tijden herleven! Johan de IJscoman trekt de wijken in de komende zomer! Hij begint iedere de dag met een nieuwe verse voorraad op te halen in de ijskeuken van Crusio en dan gaat hij op pad. Van Halsteren tot achterste puntje van de Bergse Plaat, Johan die rinkelt de bel overal! Volg hem op Instagram en Facebook voor de route van de dag! @crusioindewijk 

Crusio eropuit

In de jaren 1915 tot 1965 werden Crusio’s ijswagentjes op verschillende locaties in Bergen op Zoom ingezet om een ieder van een vers ijsje te voorzien. Tegenwoordig is het nog steeds mogelijk om volgens de oude traditie, op locatie te genieten van lekker vers Crusio ijs. Deze polyester ijsbarren kunnen  op een tafel geplaatst worden, en hebben een inhoud van maximaal 14 liter. Er is plaats voor 2 smaken.  Afmeting gedemonteerd: 80x50cm.  Grotere aantallen bollen zijn ook mogelijk d.m.v. extra koelboxen.