fbpx

We zijn begonnen met heel wat ijskarren in 1915, toen kwam er zo’n 70 jaar geleden een echte ijssalon en in seizoen 109 is het tijd om onze vleugels nog verder uit te spreiden; we hebben meerdere vestigingen! 

CRUSIO Bergen Op Zoom Centrum

Op ons vertrouwde plekje aan de Wouwsestraat 10 maken wij niet alleen al het ijs in onze ijsmakerij, maar hier wordt ook flink ijs geschept. we hebben hier 36 ijsbakken in de vitrine! Bijzonder is dat we hier verse soft serve hebben. De mix daarvoor maken we zelf, uniek in de regio! Voor de deur staan lekker wat picknicktafels waar je lekker het ijsje op mag peuzelen. Er is een cappuccino to go als je er iets bij wil drinken! En als je goed kijkt kan je over het muurtje de ijsmakers hard zien werken om het kraakverse ijs te draaien. 

Zwaai maar een keer, vinden ze leuk! Wil je precies weten hoe laat we open zijn? Check hier de openingstijden

  

 

CRUSIO Bergen Op Zoom Aan de Boulevard

Wat een heerlijk plekje aan het water, meteen een vakantiegevoel! Waar voorheen Timo’s was gevestigd aan de Boulevard 75 is nu een echte Crusio Ijsplek. Door de grote breedte van het pand staat er een joekel van een bar en wel 48 Bakken ijs om uit te kiezen! Langs twee kanten kan je in de rij gaan staan, en dat loopt lekker vlot door. We bakken iedere dag zoete verse broodjes gevuld met romige vanille crema en er is een bakkie om af te halen. Het mega terras is voor lekker voor iedereen die een ijsje heeft afgehaald en de kindjes kunnen natuurlijk hun hart ophalen in het zand! 

 Check hier de openingstijden

  

 

CRUSIO Bergen Op Zoom In de Zeeland

Boodschappen doen is natuurlijk iets wat elke dag en week terugkomt. Nu kan je dat best een beetje leuk en lekker maken! Wij hebben een toffe plek geopend in het mooiste winkelcentrum van Bergen op Zoom en omstreken. Na bezoek aan de visboer, de slager, de bakker of de slijterij kan je even langswippen voor een ijsco bij Crusio! En zeg jij ook wel eens; als je nu lief bent en nog even meegaat naar de winkel krijg je daarna…. een ijsje! 

 Check hier de openingstijden

  
IMG_5052

CRUSIO Hoogerheide

Deze spiksplinter nieuwe Crusio ijsplek staat midden in het dorp aan de Raadhuisstraat 67. Voor de deur parkeer je gratis de auto en haal je lekker ijs voor thuis of lekker onderweg op te peuzelen. Deze plek heeft een vitrine met 36 bakken, voor ieder wat wils. Ook kan je zonder te bestellen hier een lekkere ijstaart ophalen! Die staan in twee smaken ( chocolade en noten) klaar in de ijstaarten vriezer! Koffie om mee te nemen bestel je hier aan de bar en met de tijd komen er mooie picknick tafels voor de deur! .

Wil je precies weten hoe laat we open zijn? Check hier de openingstijden

IMG_9255